Náhodné produkty

  • Kravský syr čerstvý

    ...

  • Syrové nite údené

    Syrové nite v sebe spájajú vysokú kvalitu slovenských surovín a tradičnú ručnú výrobu. Sú vyrobené z kvalitnej kravskej hrudky, ktorá sa parením v horúcej vode mení na syrové cesto, z ktorého sú následne vyťahované syrové nite - tzv. vojky. Tie sa ihneď pripravujú na expedíciu tak, aby boli na Vašich stoloch čo najčerstvejšie. Nite sú vyrábané bez pridania akýchkoľvek konzervantov a preto majú nezamenieľnú čerstvú chuť a lahodnú arómu.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g

    Zloženie: kravská hrudka, jedlá soľ

  • Bergpracht CAMEMBERT 45%

    tag

    Bergpracht camembert 45% je známkou nemeckej kvality a lahodnej chuti. Jedná sa o mäkký zrejúci plnotučný syr s jemnou bielou plesňou na povrchu. Je vynikajúcim spoločníkom k poháru kvalitného vína či ovociu. Vďaka svojej znamenitej chuti sa teší mimoriadnej obľube u zákazníkov.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    Energetická hodnota: 1151 kJ (277 kcal)
    Bielkoviny: 21 g
    Sacharidy: 1 g
    Tuky: 21 g
     

    Zloženie: pasterizované mlieko, syridlo, mliečne kultúry, jedlá soľ (max. 2%), plesňové kultúry, stabilizátor: chlorid vápenatý

  • Ďumbier EMENTALer 45%

    Plnotučný zrejúci syr ementálskeho typu vyrobený z kravského mlieka. Má vyraznú a nezameniteľnú voňu a špecifickú jemnú chuť. Využíva sa najmä v studenej kuchyni pri príprave obložených mís a chlebíčkov. Jemná konzistencia a znamenitá chuť z neho vytvorili jeden z najpredávanejších produktov nášho portfólia.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: 1529 kJ (365 kcal)
    • Bielkoviny: 28,9 g
    • Sacharidy: 0,1 g
    • Tuky: 28,0 g

    Ocenenia: Zlatá medaila na medzinárodnej potravinárskej výstave POLAGRA-FOOD 2010

    Zloženie: mlieko, mliečne kultúry, syridlo, soľ (max. 2,5 %), stabilizátor: chlorid vápenatý, farbivo: annato, konzervačná látka: lyzozým

  • Ďumbier ovčí syr údený

    Rozľahlé zelené lúky a pastviny pod úpätím Malej Fatry, krištáľovo čistá voda a svieži horský vánok sú ideálnym miestom pre chov oviec a produkciu toho najkvalitnejšieho ovčieho mlieka, z ktorého sú s tou najväčšou starostlivosťou a za prísnych hygienických podmienok vyrábané tradičné ovčie špeciality Ďumbier. Na výrobu údeného čerstvého ovčieho syra sa používa čerstvo nadojené ovčie mlieko. Údený ovčí syr je charakteristický svojou lahodnou vôňou a jedinečnou čerstvou chuťou. Je vyrobený z čisto prírodných surovín bez prídavku akýchkoľvek konzervantov, údený tradičným spôsobom na drevenom dyme, a preto je vyhľadávanou kulinárskou pochúťkou vhodnou najmä do studenej kuchyne.

    Zloženie: ovčí hrudkový syr vyrobený zo surového ovčieho mlieka, jedlá soľ