Náhodné produkty

  • Ďumbier PIZZA TEHLA

    tag

    Nezrejúci zložený potravinový výrobok mozzarellového typu. Ďumbier pizza tehla je vynikajúca na pizzu a zapekanie. Výborne sa topí a naťahuje. Pre dosiahnutie ideálneho výsledku odporúčame pizza tehlu zapekať 10 minút pri teplote 220°C resp. 7 minút pri teplote 300°C.

    Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku. Hodnoty v zátvorkách uvádzajú podiel na referenčnom dennom príjme priemerného dospelého 8400 kJ (2000 kcal).

    • Energetická hodnota: 1371 kJ, 330 kcal (16%)
    • Tuky: 26 g (37%)
    • z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,5g (58%)
    • Sacharidy: 0 g (0%)
    • z toho cukry: 0g (0%)
    • Bielkoviny: 24 g (48%)
    • Soľ: 1,3g (22%)

    Zloženie: mlieko, rastlinný tuk, jedlá soľ (max 2%), stabilizátor: chlorid vápenatý, syrárske kultúry, syridlo, farbivo: annnato.

    Informácia pre alergikov: produkt obsahuje alergén mlieko

    tagy: najlepší syr na pizzu, syr na zapekanie, dobrý syr na pizzu, pizza syr, vhodný syr na pizzu, aký syr na pizzu, chutný syr na pizzu

  • Gazdovský biely syr

    Slovenská varianta najznámejšieho gréckeho syru Feta v tehlovom tvare.
    Tento syr je slaný, pevný, mierne drobivý s niekoľkými prasklinami v hmote. Je čisto biely s čerstvou mliečnou kyslosťou.
    Vhodný do studenej kuchyne.

    Zloženie: pasterizované kravské mlieko, jedlá soľ najviac 5,5%, syridlo, mliekarenská kultúra.

     

  • Krupinský kotlík 2012

    Dňa 08/09/2012 sa v Krupine konal už 2. ročník súťaže vo varení gulášu s názvom Krupinský kotlík. Do súťaže sa zapojil aj 5 členný tím Syryďumbier, ktorý na túto akciu pripravil aj ochutnávku svojich syrov, no najmä prezentoval novinku na slovenskom trhu - Ďumbier light syr obsahujúci len 3% tuku. Súťaž bola odštartovaná o 14:00, odber vzoriek pre porotu bol naplánovaný presne na 18:00. Náš tím sa rozhodol ako jediný spomedzi 19 prihlásených súťažiacich variť guláš bez zemiakov a s fazuľou. O cca 15:30 sme mali už mäso z mladého jeleňa uvarené a odstavili sme ho z ohňa s tým, že na oheň ho dáme opäť o 17:00 aby sme ho stihli dovariť presne do 18:00. Počas odstávky sme sa venovali ochutnávkam našich syrov, no sústredili sme sa najmä otupenie chuťových bunkiek našich konkurentov, ktorých sme pohostili domácou slivovicou :) O 17:00 sme guláš dali opäť na oheň a náš gulášmajster, ktorému mimochodom patrí veľká vďaka, sa pustil do záverečnej fázy varenia a dochucovania. O 18:00 porota odobrala vzorku gulášu a jeho zvyškom sme následne počastovali návštevníkov akcie. Vyhodnotenie súťaže prebehlo o 19:30, kedy boli vyhlásení víťazi. Nášmu tímu sa nepodarilo umiestniť na víťazných priečkach, no napriek tomu sme z akcie odchádzali spokojní v duchu hesla "nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa." Potešením nám boli najmä pozitívne ohlasy a reakcie na naše syry ako aj záujem návštevníkov o našu značku.

    Ďakujeme organizátorom, súťažiacim a všetkým návštevníkom za skvelú atmosféru a tešíme sa na Vás opäť o rok :)

    Kompletnú galériu obrázkov z akcie nájdete na našej facebook stránke www.facebook.com/syrydumbier

    Ochutnávané syry: Ďumbier tehla údená 45%, Ďumbier maxioštiepok, Ďumbier light syr 3%, Ďumbier salámový syr údený 45%, Ďumbier zázrivský korbáčik údený, Ďumbier gazdovská parenica údená, Ďumbier gazdovská parenica neúdená.

  • Gazdovský oštiepok údený

    Polomäkký, nezrejúci, polotučný, parený, údený syr, vákuovo balený.
    Najznámejší slovenský tradičný výrobok. Vyrába sa z kravského mlieka parením syreniny bez pridania chemických prísad
    a stabilizátorov. Udí sa tradičným spôsobom bukovou štiepkou.
    Používaná najmä v studenej kuchyni, vhodný však aj na tepelné spracovanie.

    Zloženie: pasterizované mlieko, jedlá soľ najviac 2,5%, syridlo, mliekarenská kultúra.

     

  • Gazdovský pološtiepok údený

    Polomäkký, nezrejúci, polotučný, parený, údený syr, vákuovo balený.
    Najznámejší slovenský tradičný výrobok. Vyrába sa z kravského mlieka parením syreniny bez pridania chemických prísad
    a stabilizátorov. Udí sa tradičným spôsobom bukovou štiepkou.
    Používaná najmä v studenej kuchyni, vhodný však aj na tepelné spracovanie.

    Zloženie: pasterizované mlieko, jedlá soľ najviac 2,5%, syridlo, mliekarenská kultúra.