Náhodné produkty

  • Kravský syr čerstvý

    ...

  • Krupinský kotlík 2012

    Dňa 08/09/2012 sa v Krupine konal už 2. ročník súťaže vo varení gulášu s názvom Krupinský kotlík. Do súťaže sa zapojil aj 5 členný tím Syryďumbier, ktorý na túto akciu pripravil aj ochutnávku svojich syrov, no najmä prezentoval novinku na slovenskom trhu - Ďumbier light syr obsahujúci len 3% tuku. Súťaž bola odštartovaná o 14:00, odber vzoriek pre porotu bol naplánovaný presne na 18:00. Náš tím sa rozhodol ako jediný spomedzi 19 prihlásených súťažiacich variť guláš bez zemiakov a s fazuľou. O cca 15:30 sme mali už mäso z mladého jeleňa uvarené a odstavili sme ho z ohňa s tým, že na oheň ho dáme opäť o 17:00 aby sme ho stihli dovariť presne do 18:00. Počas odstávky sme sa venovali ochutnávkam našich syrov, no sústredili sme sa najmä otupenie chuťových bunkiek našich konkurentov, ktorých sme pohostili domácou slivovicou :) O 17:00 sme guláš dali opäť na oheň a náš gulášmajster, ktorému mimochodom patrí veľká vďaka, sa pustil do záverečnej fázy varenia a dochucovania. O 18:00 porota odobrala vzorku gulášu a jeho zvyškom sme následne počastovali návštevníkov akcie. Vyhodnotenie súťaže prebehlo o 19:30, kedy boli vyhlásení víťazi. Nášmu tímu sa nepodarilo umiestniť na víťazných priečkach, no napriek tomu sme z akcie odchádzali spokojní v duchu hesla "nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa." Potešením nám boli najmä pozitívne ohlasy a reakcie na naše syry ako aj záujem návštevníkov o našu značku.

    Ďakujeme organizátorom, súťažiacim a všetkým návštevníkom za skvelú atmosféru a tešíme sa na Vás opäť o rok :)

    Kompletnú galériu obrázkov z akcie nájdete na našej facebook stránke www.facebook.com/syrydumbier

    Ochutnávané syry: Ďumbier tehla údená 45%, Ďumbier maxioštiepok, Ďumbier light syr 3%, Ďumbier salámový syr údený 45%, Ďumbier zázrivský korbáčik údený, Ďumbier gazdovská parenica údená, Ďumbier gazdovská parenica neúdená.

  • Syrové nite údené

    Syrové nite v sebe spájajú vysokú kvalitu slovenských surovín a tradičnú ručnú výrobu. Sú vyrobené z kvalitnej kravskej hrudky, ktorá sa parením v horúcej vode mení na syrové cesto, z ktorého sú následne vyťahované syrové nite - tzv. vojky. Tie sa ihneď pripravujú na expedíciu tak, aby boli na Vašich stoloch čo najčerstvejšie. Nite sú vyrábané bez pridania akýchkoľvek konzervantov a preto majú nezamenieľnú čerstvú chuť a lahodnú arómu.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g

    Zloženie: kravská hrudka, jedlá soľ

  • 100% Kozí jogurt

    Rozľahlé zelené lúky a pastviny pod úpätím Malej Fatry, krištáľovo čistá voda a svieži horský vánok sú ideálnym miestom pre chov kôz a produkciu toho najkvalitnejšieho kozieho mlieka, z ktorého sú s tou najväčšou starostlivosťou a za prísnych hygienických podmienok vyrábané tradičné kozie špeciality Ďumbier. Na výrobu kozieho jogurtu sa používa kozie mlieko pochádzajúce výhradne zo Slovenska. Jogurty sú sú vyrábané tradičnou ručnou metódou a pozostávajú zo 100%-ného kozieho mlieka. Neobsahujú žiadne zahusťovadlá, konzervanty, sladidlá, farbivá ani stabilizátory, čím sa líšia od väčšiny konkurenčných produktov. Dostupné sú v 2 variantách:

    • 100%-ný kozí jogut biely
    • 100%-ný kozí jogut ochutený ovocnou zložkou (malina, čučoriedka...)

    Zloženie: kozie mlieko, jogurtové kultúry, ochucovacia zložka

  • Ďumbier MAXIOŠTIEPOK

    Polotvrdý zrejúci údený plnotučný syr vyrobený z kravského mlieka. Je vhodný na prípravu studených i teplých jedál. Je určený najmä na prípravu chlebíčkov a obložených mís, no svoje využitie nájde aj v teplej kuchyni.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g
       

    Zloženie: mlieko, mliečne kultúry, syridlo, jedlá soľ (max. 3%), stabilizátor chlorid vápenatý, farbivo annato, konzervant dusičnan draselný.