Náhodné produkty

  • Gazdovský oštiepok údený

    Polomäkký, nezrejúci, polotučný, parený, údený syr, vákuovo balený.
    Najznámejší slovenský tradičný výrobok. Vyrába sa z kravského mlieka parením syreniny bez pridania chemických prísad
    a stabilizátorov. Udí sa tradičným spôsobom bukovou štiepkou.
    Používaná najmä v studenej kuchyni, vhodný však aj na tepelné spracovanie.

    Zloženie: pasterizované mlieko, jedlá soľ najviac 2,5%, syridlo, mliekarenská kultúra.

     

  • Ďumbier ovčí syr údený

    Rozľahlé zelené lúky a pastviny pod úpätím Malej Fatry, krištáľovo čistá voda a svieži horský vánok sú ideálnym miestom pre chov oviec a produkciu toho najkvalitnejšieho ovčieho mlieka, z ktorého sú s tou najväčšou starostlivosťou a za prísnych hygienických podmienok vyrábané tradičné ovčie špeciality Ďumbier. Na výrobu údeného čerstvého ovčieho syra sa používa čerstvo nadojené ovčie mlieko. Údený ovčí syr je charakteristický svojou lahodnou vôňou a jedinečnou čerstvou chuťou. Je vyrobený z čisto prírodných surovín bez prídavku akýchkoľvek konzervantov, údený tradičným spôsobom na drevenom dyme, a preto je vyhľadávanou kulinárskou pochúťkou vhodnou najmä do studenej kuchyne.

    Zloženie: ovčí hrudkový syr vyrobený zo surového ovčieho mlieka, jedlá soľ

  • Ďumbier ovčí oštiepok údený

    Rozľahlé zelené lúky a pastviny pod úpätím Malej Fatry, krištáľovo čistá voda a svieži horský vánok sú ideálnym miestom pre chov oviec a produkciu toho najkvalitnejšieho ovčieho mlieka, z ktorého sú s tou najväčšou starostlivosťou a za prísnych hygienických podmienok vyrábané tradičné ovčie špeciality Ďumbier. Na výrobu ovčieho oštiepka sa používa surová ovčia hrudka. Údený ovčí oštiepok má pevnejšiu konzistenciu ako klasický čerstvý syr a nezameniteľnú chuť. Je vyrobený z čisto prírodných surovín bez prídavku akýchkoľvek konzervantov, údený tradičným spôsobom na drevenom dyme, a preto je vyhľadávanou kulinárskou pochúťkou vhodnou najmä do studenej kuchyne.

    Zloženie: ovčí hrudkový syr vyrobený zo surového ovčieho mlieka, jedlá soľ

  • Ďumbier TEHLA ÚDENÁ 45%

    Polotvrdý zrejúci zložený potravinový výrobok údený, vyrobený z kravského mlieka. Má typickú syrovú arómu a jednoduchú chuť. Je vynikajúca na vyprážanie (nerozteká sa), no využitie nájde aj v studenej kuchyni. Je vhodná do gastrozariadení ako aj do maloobchodných sietí. Vďaka svojej jednoduchej a neutrálnej chuti a vynikajúcej konzistenicii patrí medzi najpredávanejšie produkty z nášho portfólia.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g

    Pozn.: Výrobok obsahuje rastlinný tuk

    Zloženie: mlieko, mliečne kultúry, syridlo, rastlinný tuk, soľ (max. 2,5%), stabilizátor: chlorid vápenatý, farbivo: annato

  • Bergpracht CAMEMBERT 45%

    tag

    Bergpracht camembert 45% je známkou nemeckej kvality a lahodnej chuti. Jedná sa o mäkký zrejúci plnotučný syr s jemnou bielou plesňou na povrchu. Je vynikajúcim spoločníkom k poháru kvalitného vína či ovociu. Vďaka svojej znamenitej chuti sa teší mimoriadnej obľube u zákazníkov.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    Energetická hodnota: 1151 kJ (277 kcal)
    Bielkoviny: 21 g
    Sacharidy: 1 g
    Tuky: 21 g
     

    Zloženie: pasterizované mlieko, syridlo, mliečne kultúry, jedlá soľ (max. 2%), plesňové kultúry, stabilizátor: chlorid vápenatý