Náhodné produkty

  • Zázrivský korbáčik údený

    Zázrivský korbáčik v sebe spája vysokú kvalitu slovenských surovín a tradičnú ručnú výrobu. Je vyrobený z kvalitnej kravskej hrudky, ktorá sa parením v horúcej vode mení na syrové cesto, z ktorého sú následne vyťahované syrové nite. Tie sa ručne zapletajú do korbáčikov a ihneď pripravujú na expedíciu tak, aby boli na Vašich stoloch čo najčerstvejšie. Korbáčiky sú vyrábané bez pridania akýchkoľvek konzervantov a preto majú nezamenieľnú čerstvú chuť a lahodnú arómu.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g

    Zloženie: kravská hrudka, jedlá soľ

  • Ďumbier TEHLA 45%

    Polotvrdý zrejúci zložený potravinový výrobok, vyrobený z kravského mlieka. Má typickú syrovú arómu a jednoduchú chuť. Je vynikajúca na vyprážanie (nerozteká sa), no využitie nájde aj v studenej kuchyni. Je vhodná do gastrozariadení ako aj do maloobchodných sietí. Vďaka svojej jednoduchej a neutrálnej chuti a vynikajúcej konzistenicii patrí medzi najpredávanejšie produkty z nášho portfólia.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g

    Pozn.: Výrobok obsahuje rastlinný tuk

    Zloženie: mlieko, mliečne kultúry, syridlo, rastlinný tuk, soľ (max. 2,5%), stabilizátor: chlorid vápenatý, farbivo: annato

  • Gazdovský biely syr

    Slovenská varianta najznámejšieho gréckeho syru Feta v tehlovom tvare.
    Tento syr je slaný, pevný, mierne drobivý s niekoľkými prasklinami v hmote. Je čisto biely s čerstvou mliečnou kyslosťou.
    Vhodný do studenej kuchyne.

    Zloženie: pasterizované kravské mlieko, jedlá soľ najviac 5,5%, syridlo, mliekarenská kultúra.

     

  • Syrové nite údené

    Syrové nite v sebe spájajú vysokú kvalitu slovenských surovín a tradičnú ručnú výrobu. Sú vyrobené z kvalitnej kravskej hrudky, ktorá sa parením v horúcej vode mení na syrové cesto, z ktorého sú následne vyťahované syrové nite - tzv. vojky. Tie sa ihneď pripravujú na expedíciu tak, aby boli na Vašich stoloch čo najčerstvejšie. Nite sú vyrábané bez pridania akýchkoľvek konzervantov a preto majú nezamenieľnú čerstvú chuť a lahodnú arómu.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g

    Zloženie: kravská hrudka, jedlá soľ

  • Ďumbier ovčí syr čerstvý

    Rozľahlé zelené lúky a pastviny pod úpätím Malej Fatry, krištáľovo čistá voda a svieži horský vánok sú ideálnym miestom pre chov oviec a produkciu toho najkvalitnejšieho ovčieho mlieka, z ktorého sú s tou najväčšou starostlivosťou a za prísnych hygienických podmienok vyrábané tradičné ovčie špeciality Ďumbier. Na výrobu čerstvého ovčieho syra sa používa čerstvo nadojené ovčie mlieko. Ovčia hrudka je charakteristická svojou sviežou vôňou a jedinečnou čerstvou chuťou. Je vyrobená z čisto prírodných surovín bez prídavku akýchkoľvek konzervantov, a preto je vyhľadávanou kulinárskou pochúťkou vhodnou najmä do studenej kuchyne.

    Zloženie: ovčí hrudkový syr vyrobený zo surového ovčieho mlieka, jedlá soľ