Náhodné produkty

  • Ďumbier salámový syr s paprikou 45%

    tag

    Plnotučný eidamský syr v salámovom tvare s kúskami papriky.
    Zrejúci syr vyrobený z kravského mlieka. Náš tradičný výrobný proces zaisťuje najlepšiu kvalitu produktu.
    Syr je vyrábaný s najlepšou starostlivosťou, má jemnú a bohatú vôňu, plnú a delikátnu chuť. Je to druh syra, ktorý sa môže používať na studené i teplé jedlá.

    Zloženie: mlieko, paprika, jedlá soľ max 3%, farbivo E160b, konzervačná látka E252, stabilizátor E509

     

  • Gazdovský biely syr

    Slovenská varianta najznámejšieho gréckeho syru Feta v tehlovom tvare.
    Tento syr je slaný, pevný, mierne drobivý s niekoľkými prasklinami v hmote. Je čisto biely s čerstvou mliečnou kyslosťou.
    Vhodný do studenej kuchyne.

    Zloženie: pasterizované kravské mlieko, jedlá soľ najviac 5,5%, syridlo, mliekarenská kultúra.

     

  • Ďumbier ovčí oštiepok čerstvý

    Rozľahlé zelené lúky a pastviny pod úpätím Malej Fatry, krištáľovo čistá voda a svieži horský vánok sú ideálnym miestom pre chov oviec a produkciu toho najkvalitnejšieho ovčieho mlieka, z ktorého sú s tou najväčšou starostlivosťou a za prísnych hygienických podmienok vyrábané tradičné ovčie špeciality Ďumbier. Na výrobu ovčieho oštiepka sa používa surová ovčia hrudka. Oštiepok má pevnejšiu konzistenciu ako klasický čerstvý syr a nezameniteľnú chuť. Je vyrobený z čisto prírodných surovín bez prídavku akýchkoľvek konzervantov a preto je vyhľadávanou kulinárskou pochúťkou vhodnou najmä do studenej kuchyne.

    Zloženie: ovčí hrudkový syr vyrobený zo surového ovčieho mlieka, jedlá soľ

  • Ďumbier ovčí syr údený

    Rozľahlé zelené lúky a pastviny pod úpätím Malej Fatry, krištáľovo čistá voda a svieži horský vánok sú ideálnym miestom pre chov oviec a produkciu toho najkvalitnejšieho ovčieho mlieka, z ktorého sú s tou najväčšou starostlivosťou a za prísnych hygienických podmienok vyrábané tradičné ovčie špeciality Ďumbier. Na výrobu údeného čerstvého ovčieho syra sa používa čerstvo nadojené ovčie mlieko. Údený ovčí syr je charakteristický svojou lahodnou vôňou a jedinečnou čerstvou chuťou. Je vyrobený z čisto prírodných surovín bez prídavku akýchkoľvek konzervantov, údený tradičným spôsobom na drevenom dyme, a preto je vyhľadávanou kulinárskou pochúťkou vhodnou najmä do studenej kuchyne.

    Zloženie: ovčí hrudkový syr vyrobený zo surového ovčieho mlieka, jedlá soľ

  • Ďumbier EMENTALer údený 250g

    tag

    Polotučný zrejúci syr ementálskeho typu vyrobený z kravského mlieka. Má vyraznú a nezameniteľnú voňu a špecifickú jemnú chuť. Využíva sa najmä v studenej kuchyni, pri príprave obložených mís a chlebíčkov. Niektorí gurmáni ho aj vyprážajú a následne si vychutnávajú jeho fantastickú sladkastú chuť. 

    Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku. Hodnoty v zátvorkách uvádzajú podiel na referenčnom dennom príjme priemerného dospelého 8400 kJ (2000 kcal).

    •  Energetická hodnota: 1342 kJ, 322 kcal (16%)
    • Tuky: 26 g (31%)
    • z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,7g (74%)
    • Sacharidy: 0,5 g (<1%)
    • z toho cukry: 0,5 g (<1%)
    • Bielkoviny: 30,5 g (61%)
    • Soľ: 1,1g (18%)

    Zloženie: mlieko, jedlá soľ (max. 2%), stabilizátor: chlorid vápenatý, syrárska kultúra, syridlo, farbivo: annato.

    Informácia pre alergikov: produkt obsahuje alergén mlieko

    tagy: údený ementál, údený syr, švajčiarsky syr, ementálsky syr, emmentaler