Náhodné produkty

  • Slovenský biely syr s korením

    Slovenská varianta najznámejšieho gréckeho syru Feta s pridanou zmesou korenia.
    Tento syr je slaný, pevný, mierne drobivý s niekoľkými prasklinami v hmote. Je čisto biely s čerstvou mliečnou kyslosťou.
    Vhodný do studenej kuchyne.

    Zloženie: pasterizované ovčie mlieko, pasterizované kravské mlieko, jedlá soľ najviac 5,5%, syridlo, mliekarenská kultúra, zmes korenia.

     

  • Gazdovský oštiepok údený

    Polomäkký, nezrejúci, polotučný, parený, údený syr, vákuovo balený.
    Najznámejší slovenský tradičný výrobok. Vyrába sa z kravského mlieka parením syreniny bez pridania chemických prísad
    a stabilizátorov. Udí sa tradičným spôsobom bukovou štiepkou.
    Používaná najmä v studenej kuchyni, vhodný však aj na tepelné spracovanie.

    Zloženie: pasterizované mlieko, jedlá soľ najviac 2,5%, syridlo, mliekarenská kultúra.

     

  • Gazdovská parenica neúdená

    Polomäkký, nezrejúci, polotučný, parenýsyr, vákuovo balený.
    Najznámejší slovenský tradičný výrobok. Vyrába sa z kravského mlieka parením syreniny bez pridania chemických prísad a stabilizátorov.
    Používaná najmä v studenej kuchyni.

    Zloženie: pasterizované mlieko, jedlá soľ najviac 2,5%, syridlo, mliekarenská kultúra.

     

  • Ďumbier ovčí syr údený

    Rozľahlé zelené lúky a pastviny pod úpätím Malej Fatry, krištáľovo čistá voda a svieži horský vánok sú ideálnym miestom pre chov oviec a produkciu toho najkvalitnejšieho ovčieho mlieka, z ktorého sú s tou najväčšou starostlivosťou a za prísnych hygienických podmienok vyrábané tradičné ovčie špeciality Ďumbier. Na výrobu údeného čerstvého ovčieho syra sa používa čerstvo nadojené ovčie mlieko. Údený ovčí syr je charakteristický svojou lahodnou vôňou a jedinečnou čerstvou chuťou. Je vyrobený z čisto prírodných surovín bez prídavku akýchkoľvek konzervantov, údený tradičným spôsobom na drevenom dyme, a preto je vyhľadávanou kulinárskou pochúťkou vhodnou najmä do studenej kuchyne.

    Zloženie: ovčí hrudkový syr vyrobený zo surového ovčieho mlieka, jedlá soľ

  • Ďumbier MASLO EXTRA 82%

    tag

    Klasické maslo s obsahom tuku min. 82%. Má vynikajúcu jemne slanú chuť, príjemnú maslovú farbu a jemnú konzistenciu. Je vhodné do teplej kuchyne a to najmä na pečenie a varenie. V studenej kuchyni je tradičnou súčasťou chlebíčkov a sladkých dobrôt.

    Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku. Hodnoty v zátvorkách uvádzajú podiel na referenčnom dennom príjme priemerného dospelého 8400 kJ (2000 kcal).

    • Energetická hodnota: ... kJ, ... kcal (...%)
    • Tuky: ... g (...%)
    • z toho nasýtené mastné kyseliny: ... g (...%)
    • Sacharidy: ... g (...%)
    • z toho cukry: ... g (...%)
    • Bielkoviny: ... g (...%)
    • Soľ: 1,3g (...%)

    Zloženie: pasterizovaná smotana, farbivo: beta karotén

    Informácia pre alergikov: produkt obsahuje alergén mlieko

    tagy: maslo, maslo na pečenie, chutné maslo, kvalitné maslo, dobré maslo, výborné maslo, vynikajúce maslo