Náhodné produkty

  • Gazdovský oštiepok údený

    Polomäkký, nezrejúci, polotučný, parený, údený syr, vákuovo balený.
    Najznámejší slovenský tradičný výrobok. Vyrába sa z kravského mlieka parením syreniny bez pridania chemických prísad
    a stabilizátorov. Udí sa tradičným spôsobom bukovou štiepkou.
    Používaná najmä v studenej kuchyni, vhodný však aj na tepelné spracovanie.

    Zloženie: pasterizované mlieko, jedlá soľ najviac 2,5%, syridlo, mliekarenská kultúra.

     

  • Gazdovský pološtiepok údený

    Polomäkký, nezrejúci, polotučný, parený, údený syr, vákuovo balený.
    Najznámejší slovenský tradičný výrobok. Vyrába sa z kravského mlieka parením syreniny bez pridania chemických prísad
    a stabilizátorov. Udí sa tradičným spôsobom bukovou štiepkou.
    Používaná najmä v studenej kuchyni, vhodný však aj na tepelné spracovanie.

    Zloženie: pasterizované mlieko, jedlá soľ najviac 2,5%, syridlo, mliekarenská kultúra.

     

  • Gazdovská parenica údená

    Polomäkký, nezrejúci, polotučný, parený, údený syr, vákuovo balený.
    Najznámejší slovenský tradičný výrobok. Vyrába sa z kravského mlieka parením syreniny bez pridania chemických prísad
    a stabilizátorov. Udí sa tradičným spôsobom bukovou štiepkou.
    Používaná najmä v studenej kuchyni.

    Zloženie: pasterizované mlieko, jedlá soľ najviac 2,5%, syridlo, mliekarenská kultúra.

     

  • Ďumbier MOZZARELLA

    Nezrejúci syr mozzarellového typu. Má nevýraznú vôňu a jemnú a lahodnú chuť. Ďumbier mozzarella je vynikajúca na strúhanie, vyprážanie a zapekanie, určená je najmä pre pizzerie a gastro prevádzky, kde sa veľmi osvedčila. Svoje využitie nájde najmä v talianskej kuchyni, no je vynikajúcim doplnkom aj pre mnohé ďalšie kuchyne, slovenskú nevynímajúc.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g výrobku:

    • Energetická hodnota: 1216 kJ (291 kcal)
    • Bielkoviny: 27,9 g
    • Sacharidy: 0,1 g
    • Tuky: 20 g

    Ocenenia: Mliečna perla na medzinárodnej výstave INTERNATIONAL CATTLE FARM 2002

    Zloženie: mlieko, mliečne kultúry, syridlo, soľ (max. 2%),  stabilizátor: chlorid vápenatý

  • Syrové nite údené

    Syrové nite v sebe spájajú vysokú kvalitu slovenských surovín a tradičnú ručnú výrobu. Sú vyrobené z kvalitnej kravskej hrudky, ktorá sa parením v horúcej vode mení na syrové cesto, z ktorého sú následne vyťahované syrové nite - tzv. vojky. Tie sa ihneď pripravujú na expedíciu tak, aby boli na Vašich stoloch čo najčerstvejšie. Nite sú vyrábané bez pridania akýchkoľvek konzervantov a preto majú nezamenieľnú čerstvú chuť a lahodnú arómu.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g

    Zloženie: kravská hrudka, jedlá soľ