Náhodné produkty

  • Ďumbier PIZZA TEHLA

    tag

    Nezrejúci zložený potravinový výrobok mozzarellového typu. Ďumbier pizza tehla je vynikajúca na pizzu a zapekanie. Výborne sa topí a naťahuje. Pre dosiahnutie ideálneho výsledku odporúčame pizza tehlu zapekať 10 minút pri teplote 220°C resp. 7 minút pri teplote 300°C.

    Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku. Hodnoty v zátvorkách uvádzajú podiel na referenčnom dennom príjme priemerného dospelého 8400 kJ (2000 kcal).

    • Energetická hodnota: 1371 kJ, 330 kcal (16%)
    • Tuky: 26 g (37%)
    • z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,5g (58%)
    • Sacharidy: 0 g (0%)
    • z toho cukry: 0g (0%)
    • Bielkoviny: 24 g (48%)
    • Soľ: 1,3g (22%)

    Zloženie: mlieko, rastlinný tuk, jedlá soľ (max 2%), stabilizátor: chlorid vápenatý, syrárske kultúry, syridlo, farbivo: annnato.

    Informácia pre alergikov: produkt obsahuje alergén mlieko

    tagy: najlepší syr na pizzu, syr na zapekanie, dobrý syr na pizzu, pizza syr, vhodný syr na pizzu, aký syr na pizzu, chutný syr na pizzu

  • Syrové nite

    Syrové nite v sebe spájajú vysokú kvalitu slovenských surovín a tradičnú ručnú výrobu. Sú vyrobené z kvalitnej kravskej hrudky, ktorá sa parením v horúcej vode mení na syrové cesto, z ktorého sú následne vyťahované syrové nite - tzv. vojky. Tie sa ihneď pripravujú na expedíciu tak, aby boli na Vašich stoloch čo najčerstvejšie. Nite sú vyrábané bez pridania akýchkoľvek konzervantov a preto majú nezamenieľnú čerstvú chuť a lahodnú arómu.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g

    Zloženie: kravská hrudka, jedlá soľ

  • Zázrivský korbáčik

    Zázrivský korbáčik v sebe spája vysokú kvalitu slovenských surovín a tradičnú ručnú výrobu. Je vyrobený z kvalitnej kravskej hrudky, ktorá sa parením v horúcej vode mení na syrové cesto, z ktorého sú následne vyťahované syrové nite. Tie sa ručne zapletajú do korbáčikov a ihneď pripravujú na expedíciu tak, aby boli na Vašich stoloch čo najčerstvejšie. Korbáčiky sú vyrábané bez pridania akýchkoľvek konzervantov a preto majú nezamenieľnú čerstvú chuť a lahodnú arómu.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g

    Zloženie: kravská hrudka, jedlá soľ

  • Ďumbier SALÁMOVÝ ÚDENÝ syr 45%

    Polotvrdý plnotučný údený zrejúci syr eidamského typu, vyrobený z kravského mlieka. Je vyrábaný tradičným výrobným procesom v menších množstvách, čo zaisťuje jeho vysokú kvalitu a delikátnu chuť. Má bohatú a výraznú vôňu a svoje využitie nájde ako v teplej tak i v studenej kuchyni.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g

    Ocenenia: Zlatá medaila na medzinárodnej potravinárskej výstave POLAGRA-FOOD 2007 a strieborná medaila na medzinárodnej potravinárskej výstave MILKY REVUE 2007.

    Zloženie: mlieko, mliečne kultúry, syridlo, jedlá soľ (max. 3%), stabilizátor: chlorid vápenatý, farbivo: annato, konzervačná látka: dusičnan draselný

  • Ďumbier GOUDA 40%

    Polotvrdý polotučný zrejúci syr typu gouda vyrobený z kravského mlieka. Mäkký a pružný syr s maslovou arómou, pripomínajúci tavený syr. Má lahodnú chuť s orieškovou príchuťou a je vhodný na prípravu studených i teplých jedál, chlebíčkov a obložených mís.

    Priemerné výživové hodnoty na 100g výrobku:

    • Energetická hodnota 1328 kJ (319 kcal)
    • Bielkoviny: 26,6 g
    • Sacharidy: 1,0 g
    • Tuky: 23,2 g

    Zloženie: mlieko, mliečne kultúry, syridlo, jedlá soľ (max. 3%), stabilizátor: chlorid vápenatý, farbivo: annato, konzervačná látka: dusičnan draselný