Náhodné produkty

  • 100% Ovčí jogurt

    Rozľahlé zelené lúky a pastviny pod úpätím Malej Fatry, krištáľovo čistá voda a svieži horský vánok sú ideálnym miestom pre chov oviec a produkciu toho najkvalitnejšieho ovčieho mlieka, z ktorého sú s tou najväčšou starostlivosťou a za prísnych hygienických podmienok vyrábané tradičné ovčie špeciality Ďumbier. Na výrobu ovčieho jogurtu sa používa ovčie mlieko pochádzajúce výhradne zo Slovenska. Jogurty sú sú vyrábané tradičnou ručnou metódou a pozostávajú zo 100%-ného ovčieho mlieka. Neobsahujú žiadne zahusťovadlá, konzervanty, sladidlá, farbivá ani stabilizátory, čím sa líšia od väčšiny konkurenčných produktov. Dostupné sú v 3 variantách:

    • 100%-ný ovčí jogut biely
    • 100%-ný ovčí jogut ochutený ovocnou zložkou (malina, čučoriedka...)
    • 100%-ný ovčí jogut ochutený sladkou zložkou (vanilka, karamel...)

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: 469,6 kJ (112,1 kcal)
    • Bielkoviny: 5,70 g
    • Sacharidy: 4,84 g
    • Tuky: 7,85 g

    Zloženie: ovčie mlieko, jogurtové kultúry, ochucovacia zložka

  • Ďumbier ovčí syr údený

    Rozľahlé zelené lúky a pastviny pod úpätím Malej Fatry, krištáľovo čistá voda a svieži horský vánok sú ideálnym miestom pre chov oviec a produkciu toho najkvalitnejšieho ovčieho mlieka, z ktorého sú s tou najväčšou starostlivosťou a za prísnych hygienických podmienok vyrábané tradičné ovčie špeciality Ďumbier. Na výrobu údeného čerstvého ovčieho syra sa používa čerstvo nadojené ovčie mlieko. Údený ovčí syr je charakteristický svojou lahodnou vôňou a jedinečnou čerstvou chuťou. Je vyrobený z čisto prírodných surovín bez prídavku akýchkoľvek konzervantov, údený tradičným spôsobom na drevenom dyme, a preto je vyhľadávanou kulinárskou pochúťkou vhodnou najmä do studenej kuchyne.

    Zloženie: ovčí hrudkový syr vyrobený zo surového ovčieho mlieka, jedlá soľ

  • Ďumbier EMENTALer údený

    tag

    Plnotučný zrejúci syr ementálskeho typu vyrobený z kravského mlieka. Má vyraznú a nezameniteľnú voňu a špecifickú jemnú chuť. Využíva sa najmä v studenej kuchyni pri príprave obložených mís a chlebíčkov.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: 1342 kJ (322 kcal)
    • Bielkoviny: 30,5 g
    • Sacharidy: 0,5 g
    • Tuky: 22,0 g

    Zloženie: mlieko, jedlá soľ (max. 2%), stabilizátor chlorid vápenatý, syrárska kultúra, syridlo, farbivo annato.

  • Ďumbier EMENTALer údený 250g

    tag

    Polotučný zrejúci syr ementálskeho typu vyrobený z kravského mlieka. Má vyraznú a nezameniteľnú voňu a špecifickú jemnú chuť. Využíva sa najmä v studenej kuchyni, pri príprave obložených mís a chlebíčkov. Niektorí gurmáni ho aj vyprážajú a následne si vychutnávajú jeho fantastickú sladkastú chuť. 

    Priemerné výživové hodnoty v 100 g výrobku. Hodnoty v zátvorkách uvádzajú podiel na referenčnom dennom príjme priemerného dospelého 8400 kJ (2000 kcal).

    •  Energetická hodnota: 1342 kJ, 322 kcal (16%)
    • Tuky: 26 g (31%)
    • z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,7g (74%)
    • Sacharidy: 0,5 g (<1%)
    • z toho cukry: 0,5 g (<1%)
    • Bielkoviny: 30,5 g (61%)
    • Soľ: 1,1g (18%)

    Zloženie: mlieko, jedlá soľ (max. 2%), stabilizátor: chlorid vápenatý, syrárska kultúra, syridlo, farbivo: annato.

    Informácia pre alergikov: produkt obsahuje alergén mlieko

    tagy: údený ementál, údený syr, švajčiarsky syr, ementálsky syr, emmentaler

  • Ďumbier MAXIOŠTIEPOK

    Polotvrdý zrejúci údený plnotučný syr vyrobený z kravského mlieka. Je vhodný na prípravu studených i teplých jedál. Je určený najmä na prípravu chlebíčkov a obložených mís, no svoje využitie nájde aj v teplej kuchyni.

    Priemerné výživové hodnoty na 100 g:

    • Energetická hodnota: ... kJ (... kcal)
    • Bielkoviny: ... g
    • Sacharidy: ... g
    • Tuky: ... g
       

    Zloženie: mlieko, mliečne kultúry, syridlo, jedlá soľ (max. 3%), stabilizátor chlorid vápenatý, farbivo annato, konzervant dusičnan draselný.